Műszempilla építés és szemöldök styling

Munkáink

Szempilla

Műszempilla építésről: a Classic 1D szempillaépítés, amely során egy természetes szálra 1 műszempilla kerül applikálásra. Ezt a típust a természetes hatása miatt a visszafogottabb stílust kedvelőknek ajánlom, valamint azoknak akik korábban nem viseltek műszempillát. Építek továbbá light volume 2D műszempillát is, amely során egy természetes szálra 2 műszempillát applikálok azon vendégek részére, akik még inkább látványosabb hatást szeretnének elérni akár a hétköznapok, akár egy különleges esemény alkalmából. Megtalálhatóak továbbá kínálatunkban a 3-4D műszempillák is ahol már három-négy könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra, a dúsítás még ennél a technikánál is szép és természetes hatású

Szempilla lifting 

A tökéletes szempillalifting a természetes szempilláidból varázsol hosszabb, vastagabb és jobban látható szempillákat. A természetes szempillákat már a tövektől emeli, így ad extra tartást és hosszúságot. A kezelés befejezéséhez használható intenzív kékesfekete festék megadja a kezelésnek az extra hatást, valamint a legvégén még bekenjük egy keratinos ápoló folyadékkal aminek köszönhetően hidratálja és erősíti is a szempillákat.

Szemöldök laminálás

A Szemöldök laminálás egy innovatív, látványos, új technika a szemöldök formázásban, mely során a rakoncátlan, kusza szemöldökszálakat megpuhítjuk, így könnyen formázhatóvá válik a szemöldök. Az eljárás során a szemöldök szálakat felfelé irányba állítjuk, így a saját hosszúság adja meg a szemöldök vastagságát és az ívét is. Mivel a megpuhult szálakat könnyen tudjuk irányba fésülni, ezért hiányokat, hézagokat tudunk kijavítani, eltűntetni. A laminálás részeként szedjük és formázzuk is a szemöldököt, valamint tartós festéssel ki tudjuk emelni a szemöldök színét is.

Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is.

A kezelés mindössze egy órát vesz igénybe, az eredmény pedig 4-6 héten át tart szemöldöktől függően.

Az eredmény frissen fésült, dús hatású, fluffy szemöldök.

Foglalj időpontot most!

Műszempilla építés és szemöldök styling

1D új szempilla szett
- Töltés
2D új szempilla szett
- Töltés
3D új szempilla szett
- Töltés
4D új szempilla szett
- Töltés
Szemöldök festés
Tartós Henna szemöldök festés
Szemöldökszedés
Szemöldök laminálás
Szemöldök laminálás Henna festéssel
Szempilla leoldás
Szempilla festés
Szempilla lifting
Szempilla lifting festéssel
11.500 Ft
10.000 Ft
13.500 Ft
11.500 Ft
15.000 Ft
13.000 Ft
16.500 Ft
14.500 Ft
3.000 Ft
6.000 Ft
2.500 Ft
12.000 Ft
13.500 Ft
3.500 Ft
3.000 Ft
10.500 Ft
11.500 Ft