Arckezelések

Arctisztítás

Az egészséges, ápolt bőrhöz elengedhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. Problémás, zsíros, mitesszeres bőr esetén szinte kötelező a bőr havonkénti tisztító kezelése, míg normál bőrű vendégeimnek, a negyed évente történő arctisztítás a javasolt.

Az arctisztító kezelés menete

 1. Bőr elemzés
 2. Arc letisztítása
 3. Hámsejtek radírozása
 4. Arcbőr pH értékének visszaállítása – tonizálás
 5. Arcmasszázs
 6. Arcgőzölés
 7. Arctisztítás
 8. Bőrfertőtlenítés VIO-val
 9. Pórus összehúzó pakolás
 10. Bőrregeneráló ápolás


Delay Infinity, Delay Infinity30+

Komplett öregedés késleltető kezelés, már az első jelek megjelenésétől alkalmazható. Célzott hatóanyagokat és vitaminokat tartalmaz, melyek a hidratáló és regeneráló összetevőkkel együttesen megtartják és javítják a bőr állapotát.

A harmincas éveikben járó nők bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei. A munkával járó fáradtságot és stresszt, valamint a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. A 40-es évek felé, bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén- és elasztin rostok minősége és mennyisége megváltozik a korábbi életkorokhoz képest. Ezért fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a kollagén- és elasztin rostok termelôdését, szabadgyök elleni hatóanyagokat tartalmaznak, stimulálják a mikró keringést és friss élettel telítik a bőrt. A bőr fiatalos ragyogását, egészséges színét visszaadni: bizonyos kor után a bőröregedés lassítása mellett ez az első számú és legfontosabb feladat.

Ultrahangos hatóanyag bevitel

Ultrahang:
Az ultrahangos kozmetikai kezelést bármely bőrtípus esetén, megfelelő hatóanyaggal végezzük. A kezelés előnye, hogy az ultrahang a bőr mélyebb rétegeibe célzottan képes eljuttatni a hatóanyagot, hatására bőr friss, üde és hidratált lesz.

Rádiófrekvencia:
Bőrünk rugalmasságáért, feszességéért a bőr egyik legfontosabb összetevője, a kollagén felel. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás következtében a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így vele együtt a bőrünk rugalmassága is: arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőrön. Nem mellesleg 40 éves kor felett szervezetünk leáll a termelésével

Kezelésünk hatékonyan alkalmazható:

 • Finom ráncok simítására
 • anti-aging hatás elérésére
 • arcfrissítésre, bőrfeszesítésre
 • tömörebb, simább bőrszerkezet elérésére
 • arcliftingre
 • a kötőszövetek erősítésére

VIO kezelés

A VIO vagy ózon kezeléshez használt készülék a legrégebb óta tartozik a kozmetikák alapfelszereltségéhez, a bőrre gyakorolt kedvező hatása miatt nagyon kedvelt kezelési forma. Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás.

Foglalj időpontot most!

Arckezelések

Arctisztítás
Tini kezelés
Ránctalanító Delay Infinity kezelés
Arc-nyak-dekoltázs masszázs
Ultrahang hatóanyag bevitel
Rádiofrekvencia (arcra)
Rádiofrekvencia (szemre)
Vio
Arcpakolás
9.500 Ft
8.000 Ft
13.900 Ft
5.000 Ft
4.000 Ft
8.000 Ft
5.000 Ft
1.300 Ft
2.200 Ft